Reviews
SB-Elektrotechniek

Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Haarlem en omstreken

Bel gelijk
voor een afspraak

0643414569

Uw ervaring is belangrijk voor ons

Verbouwing begaande grond

1 november 2023

In Maart t/m Juni 2023 onze gehele begaande grond verbouwd en SB-Elektrotecniek heeft al het elektra vernieuwd, van aanleggen tot het afmonteren.

SB-Elektrotechniek verstaat zijn vak, levert kwaliteit werk, is eerlijk, denkt met je mee en komt zijn afspraken na.

Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!

Jeroen

Elektra huis volledig vervangen

12 mei 2022

Na aanschaf van een nieuwe woning er achter gekomen dat alle elektra opnieuw moest door gevaarlijk prutswerk van de vorige eigenaar. Op alle verdiepingen nieuwe bedrading, stopcontacten en schakelaars. Een nieuwe stoppenkast en een aantal extra groepen voor nieuwe voorzieningen. Op advies van het bedrijf extra groepen aan laten leggen zodat we in de toekomst eventueel een elektrische auto of zonnepanelen kunnen aansluiten.

Doordat we een beetje haast hadden met verbouwen zijn meer uren gemaakt dan een normale werkweek om het werk af te krijgen.

Duidelijke communicatie en goed werk geleverd, zeer tevreden

Barry

Groepen kast

24 april 2022

Sb heeft zoals afgesproken. De stoppenkast weg gehaald, en er een groepenkast voor terug geplaatst. Werkt netjes. En laat alles netjes achter. Zoals het hoort! Echt een aanrader!!

Maarten

Groepenkast vervangen

8 maart 2022

“SB-Elektrotechniek heeft zoals afgesproken de groepenkast vervangen. In de kast zelf heeft hij ook een dubbel stopcontact gemaakt voor mijn modem. Verder heeft hij alle draadjes netjes gefatsoeneerd en vastgezet. Voor dit alles heeft hij geen extra kosten berekend ”

Henk

0643414569

Vul hieronder uw ervaring met SB-Elektrotechniek in. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen en waarderen het zeer als u het formulier wilt invullen.

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%